Flashback Afrika-reis
Door: compassie
Blijf op de hoogte en volg astrid
19 Oktober 2016 | Nederland, Utrecht
Dagelijks is mijn Afrikaanse avontuur bij mij nog in beeld. De weblog is niet af als ik niet nog vier verhalen met jullie deel: afwisselend beschamend, benauwend en bijzonder van aard. Vier flashbacks om nooit te vergeten.
22 Maart 2019 - 05:03
Romée Lissenburg:
Hoi Astrid,
Een tijdje geleden hebben wij elkaar gezien bij de schrijfworkshop van Miranda. Op dit moment ben ik aan het onderzoeken hoe verschillende schrijvers het writer's block ervaren. Om hier inzicht in te krijgen heb ik 3 korte vragen die ik graag aan jou zou willen stellen! Ik kan mij herinneren dat je bezig bent met korte verhalen. Mijn vragen hierover zijn:
1. Hoe vaak voel je je geblokkeerd tijdens het schrijven van een verhaal? Stel dat je 10 keer schrijft, hoe vaak van die 10 keer zou je je dan geblokkeerd voelen?
2. Hoe lang duurt deze blokkade gemiddeld?
3. Sta je open voor een oplossing voor deze blokkade in de vorm van een auditieve begeleide meditatie?
Met vriendelijke groeten,
Romée Lissenburg
06 December 2019 - 16:26
Katja Bártová:
Hallo Astrid, wij hebben enkele jaren niet met elkaar gezien. Wij hebben ons via jou ouders met elkaar leregekend.
Ik heb de contact op jou verloren. Het spijt me.
Ik wou het leuk vinden, om weer met elkaar in contact te komen.
Met groetjes uit Praag.
Katja Bártová