Wakker worden op Vumba Hills
Door: compassie
Blijf op de hoogte en volg astrid
02 December 2015 | Zimbabwe, Mutare
Ik ben alleen op de camping. De douche en keuken gebruik ik in het Engelse landhuis. Ook hier geen faciliteiten om contact met de buitenwereld te maken, enkel de natuur om je heen. Mijn benen en voeten voelen nog wat zwaar na de pittige wandeling van gisteren. Een kronkelend bospad bracht me naar het luxe Leopards Rock Hotel. Roze geschilderde muren, wit tafellinnen en een uitzicht over het heuvellachtige golfterrein. De medewerkers hebben bij afwezigheid van andere gasten alle tijd voor mij. We maken grappen over de nog overgebleven luipaarden hier in het gebied. Zal ik in mijn tentje wel veilig zijn?
Veilig was ik in ieder geval in het nabijgelegen wildpark. Samen met ranger Simon loop ik over het territorium van zebra’s, giraffen, struisvogels, hartebeasts, impala’s en andere hertachtigen. Het is niet moeilijk de dieren te spotten. De Leopards Hill torent hoog boven het bosgebied uit. Vumba Hills, een van de pronkjuwelen van Zimbabwe.
03 December 2015 - 09:37
Astrid:
Ha Assie,
het blijft leuk je ervaringen te lezen.
Met ook het effect van weer terug te dromen over mijn eerdere reis, op een ander continent dan weer.
groetjes
Assie