vertrouwen
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg astrid
28 Mei 2012 | België, Brugge
Loslaten en varen op je vertrouwen keren als thema´s op onze route terug. Vertrouwen in de rijvaardigheid van de nieuwsgierige bestuurder, vertrouwen in de teamgeest van nog niet eerder ontmoette deelnemers en vertrouwen dat je na 3 kwartier actief je duim omhoog te hebben gehouden, alsnog een keer wordt meegenomen. Eerlijk is eerlijk, er zijn manieren om het lot wat te tarten: in het oog springende teksten op je liftkarton, verleidelijke blikken of een gezellig praatje met de autobestuurder die toch voor het stoplicht wacht.
Met acht overstappen (80 punten!) bereiken we de eindbestemming. Acht bijzondere ontmoetingen waarbij de lift van Alexander – een succesvolle, allround yup - de meeste hilariteit en voorsprong gaf. Geen omweg was te ver om een zoogdier (lees: konijn) in de auto te krijgen, een overtocht met een pont te scoren en na een autowissel de weg in een cabrio te vervolgen. Als een ervaren gids loodste hij ons Nederland uit. Alexanders gouden debaterstips hoe je publiek te overtuigen en te boeien, kwamen ons die avond goed van pas bij het vertellen van ons beste liftverhaal.
Dit geslaagde liftweekend heeft ons vertrouwen in een goede samenloop van omstandigheden alleen maar gesterkt. Aan iedereen aan te raden! En die verloren huissleutel ... die vind ik vast ook weer terug.