Airport Game
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg astrid
04 November 2011 | Nederland, Utrecht
Let op, de opdracht is: regel voor sluiting van de gate een Esta visumaanvraag. Je weet wel zo'n 15 dollar verklaring die je als niet-terrorist toegang geeft tot het betreden van de Amerikaanse bodem. Transit-reizigers naar Costa Rica inbegrepen.
Het spel kan beginnen. Degene die goed naar de Delta Airlines grondstewardess heeft geluisterd, heeft een voorsprong. Op je weg kom je steeds meer spelers tegen. De stress-symptomen zijn overduidelijk aanwezig. Gevloek, getier, gezucht .. want stel dat de deuren echt voor je neus sluiten. Kies je voor de speciale Esta-zuilen of zet je in op het world-wide-web? De spelleider heeft een aantal extra barriéres ingebouwd: toetsenborden die niet werken, een nep-formulier op het internet en vlak voor de eindstreep nog een technische storing die de gebruiker van het beeldscherm gooit. Ja, je moet wel doorzettingsvermogen hebben om dit levende Airport Game goed door te komen.
Na 1,5 uur geef ik het op. Het is 3 kwartier voor vertrek: de gate sluit. Geen punten, geen bonus en geen vlucht: Game Over! Morgen weer een kans.
04 November 2011 - 16:09
Chrisels:
Spannend! wij houden de verbinding open! -
04 November 2011 - 19:45
Bert & Milton:
Beetje jammer wel... Ben ook bang dat je op Schiphol weinig plezier hebt beleefd aan het opmerkelijk mooie weer vandaag? (Heb met genoegen de ramen gelapt.)
Anyway: morgen alsnog een héél goeie vlucht gewenst en vooral ook een geweldige vakantie!!! We zien uit naar je volgende berichtjes, die hopelijk een wat voorspoedigere strekking zullen hebben.