het nieuwe backpacken ...
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg astrid
04 November 2008 | Turkije, Kayseri
Een strijkorkestje bij binnenkomst, de liftjongens die 5 minuten later jouw tassen in de kamer kwamen brengen, uitzicht op een groot, maar onbekend plein en een supersjieke kamer. Zo had ik mijn entree in een vakantieland nog nooit meegemaakt. Ik moet eerlijk zeggen: even wennen, maar een groot genot!
De eerste indrukken van turkije zijn bevestigend: warme, aardige mensen, gemakkelijk om te reizen en geen overweldigende verkeerchaos zoals in iran. Heerlijk om hier weer te zijn!
De koers van de turkse lira heb ik nog niet goed in beeld. Zal ook maarniet uitrekenen hoeveel dat kleine flesje wijn uit de minibar hier in het hilton kost ...
04 November 2008 - 20:39
Lonneke:
Hee Assie,
Klinkt goed! En dat gevoel van een chique hotel met bergstappers betreden..... yep, komt me bekend voor. Wij hadden hetzelfde met onze paardrijtocht in Spanje. de mooi marmeren vloer moest eraan geloven. En van wijn moet je gewoon genieten....
groetjes
Lonneke -
05 November 2008 - 06:51
Christiaan:
goed bezig, zo te lezen, Compassie! Waarschijnlijk ook geen mist meer? Het plekje in Hilton-Ugchelen bevalt mij trouwens voor de helft uitstekend. Zowel jouw belevenissen als de Haren zijn zo goed te volgen. Stimuleren heling zal ik maar zeggen.
Met Barack Obama zo juist gekozen neemt het aantal bomaanslagen ook wat af. Vanochtend hier geen explosies!
Ik wens je een nieuwe goede dag.